Hoe het allemaal begonnen is: 👇

Op het internet zijn genoeg blogs over lifestyle, entertainment en reizen te vinden, maar blogs voor jongeren over financiën en persoonlijke ontwikkeling?

Die zijn nauwelijks te vinden! Het is niet zo dat onderwerpen over financiën, geld en persoonlijke ontwikkeling super saai zijn. In tegendeel zelfs ❌🙅

Jij, als aankomende student, of als een net pas afgestudeerde student, moet toch ook ergens terecht kunnen over geldvragen? Ik vind het ieder geval van wel.

In de blog wereld wordt hier nauwelijks aandacht aan besteed. 🤦‍♀️ Super jammer!! 😔


Dé blog voor jongeren 🌎

Jij hebt natuurlijk hele andere vragen over geld en persoonlijke zaken dan die “echte volwassenen” van 35, 40 jaar, dus het is logisch als je op de financiële sites voor volwassenen (die al fulltime werken en kinderen hebben) niet alle antwoorden op jouw vragen kunt vinden.

Voor jouw vragen, heb je eigenlijk een op maat gemaakte blog nodig. Speciaal gericht op jouw vragen. Dus bedacht ik tijdens mijn tussenjaar in 2019 Growmaster. 🌱🌱

Growmaster is een blog voor jongeren en young professionals, waar mensen terecht kunnen voor artikelen over persoonlijke en financiële ontwikkeling die voor hen wél relevant zijn.

Met deze financiële geldblog en gelijk ook een website over persoonlijke ontwikkeling, hoop ik mede-leeftijdsgenoten te helpen met het beantwoorden van vragen, waar ik zelf ook mee zit 🙂

*

Wie schrijft de blogposts? 🤷

Hi! leuk dat je op de over pagina beland bent. Zelf lees ik ook graag deze pagina van andere blogs die op deze planeet te vinden zijn.

Dus wie is de persoon die de blogposts schrijft op Growmaster.nl?

Hi ik ben Yasmin! 👋

Een blogger die super veel passie heeft over de onderwerpen die hier op growmaster.nl te vinden zijn.

Toen ik tijdens mijn tussenjaar in 2019/2020 aan de andere kant van de wereld zat (op een super tropisch eiland 🌴), besloot ik een blog op te richten speciaal voor jongeren.

Tegenwoordig zul je mij regelmatig achter de laptop in mijn studentenkamer vinden. Dit is waar ik actief blogartikelen voor growmaster aan het schrijven ben. Hier in mijn kamer hou ik ook ook de Instagram (👈 klik hier) pagina van @growmaster.nl bij, dus check ook de Insta pagina voor de laatste updates!


Hieronder wat random feitjes over mij:

– Mijn lievelingskleur is geel – dit verklaart misschien waarom deze blog zo geel is 🍋 –

– Ik hou van reizen en ik ontmoet graag nieuwe mensen 🌎 🧳

– Ooit wil ik Wall Street met mijn eigen ogen zien. Daarnaast staat NY Cheesecake eten in NYC 🗽 hoog op mijn bucket list. 🍰

– Ik vind het leuk om marketing en business boeken te lezen 📚

– Als ik niet aan het studeren ben of aan het bloggen ben, ben ik aan het kletsen met mensen 😛Heb je nog een vraag over mij of over deze blog? Stuur gerust een mailtje naar: [email protected] of stuur een DM’tje naar @growmaster.nl op Instagram. Ik zal dan zo snel mogelijk een antwoord naar je terugschrijven.

Adios voor nu! 👋

School vector created by pch.vector – www.freepik.com