Beleggen

Als je start met beleggen, moet je in jouw achterhoofd houden dat er een kans bestaat dat je misschien geld verliest in plaats van dat je geld verdient.

Maar als je voor beleggen op de lange termijn gaat en weet hoe je risico’s kunt spreiden, dan is het rendement dat je krijgt voor beleggen veel hoger dan wat je van jouw bank zou krijgen als je jouw geld daar houdt.

Onder de categorie “Beleggen“, kun je artikelen over beleggen, hoe het werkt en meer vinden. Je kunt artikelen over beleggen voor beginners en gevorderden vinden.

Beginnen met beleggen is niet eng! Je moet alleen weten wat je aan het doen bent. Hier op growmaster.nl leg ik graag uit hoe beleggen werkt.


Disclaimer: Ik ben geen professionele belegger, econoom of wat ze online zeggen: een financiële expert. De kennis die ik heb over investeren, aandelenmarkt etc. heb ik opgedaan door boeken en artikelen die ik gelezen heb.

Dus geen rechten kunnen ontleend worden aan de informatie die te vinden zijn op deze blog!


Lees ook: Ik begon met beleggen toen ik 18 werd – Een goed of een slecht idee?

Ben je benieuwd wie de artikelen op growmaster.nl schrijft en waarom deze website opgericht is? Lees dan mijn verhaal op de over pagina 🙂